Hirdetés

Arnold Schwarzenegger autóbalesetet szenvedett

|

A színész terepjárója nekiment egy Priusnak, és rágurult egy Porsche Cayenne-re.

Hirdetés

Hollywood terminátora autóbalesetet szenvedett Los Angelesben, ottani idő szerint délután 5 órakor a Sunset Boulevard és az Allenford Avenue kereszteződésénél.

Arnold Schwarzenegger egy Yukon SUV-t vezetve ütközött egy vörös Priusszal, aminek következtében az autója átlendült egy Porsche Cayenne-re. A helyszíni szemtanúk szerint az egész jelenet olyan volt, mintha egy film akciójelenetét látták volna.

TMZ és a CNBC értesülései szerint maga Schwarzenegger nem szenvedett komolyabb sérüléseket, viszont a Priust vezető nő már nem volt ilyen szerencsés.

Hirdetés

A helyi rendőrség képviselője arról számolt be, hogy a nő súlyos feji sérülést szerzett, így azonnal kórházba szállították.

A színész képviselője egyébként hivatalosan is megerősítette a híreket, és a következőt tette hozzá:

"Schwarzenegger rendben van. Ő jelenleg csak a balesetben érintett nő miatt aggódik."

A rendőrség nyilatkozata szerint egyik érintett sem fogyasztott drogot vagy alkoholt, a baleset körülményeinek részletei pedig még nyomozás alatt állnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)