Hirdetés

Axel Foley visszatér: itt az új Beverly Hills-i zsaru előzetese!

|

A Netflixre készül a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley, egy új film, főszerepben természetesen Eddie Murphyvel.

Hirdetés

Sokszor állunk szkeptikusan régóta pihenő franchise-ok újraélesztéséhez, de a Beverly Hills-i zsaru sorozatot már az 1990-es évek közepe óta szeretnék bővíteni, csak eddig valahogy nem úgy alakultak a dolgok.

2024 nyarán, pontosan 30 évvel a harmadik rész után viszont megjelenik a Netflix támogatásával készült Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley, amiben ismét Eddie Murphy alakítja majd a főszerepet, ami indulásnak egész jó. 

A történet szerint egy régi barátja meghal, ezért Foley visszatér Beverly Hills-be, hogy a helyi rendőrségen burjánzó korrupció hátterére fényt derítsen, nyomozásában pedig tőle eltávolodott, ügyvédként dolgozó lánya (Taylour Paige) és az ő expasija (Joseph Gordon-Levitt), egy detektív segítik.

Hirdetés

Visszatérnek régi ismerősök is, mint Billy Rosewood (Judge Reinhold) és John Taggart (John Ashton), akik szintén Foley-t segítik.

A film producere Jerry Bruckheimer, Eddie Murphy és Chad Oman, rendezője pedig Mark Molloy. Pontos premierdátum még nincs, csak a nyári premier biztos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)