Hirdetés

Az Aquaman és az elveszett királyság új előzetese brutál látványos folytatást ígér

|

A DCEU legutolsó filmje nagy durranásnak ígérkezik.

Hirdetés

A Shazam! Az istenek haragja, a Flash - A Villám és a Kék Bogár már kipörgött idén, és egyetlen alkotás maradt hátra az előző DC-vezetés által berendelt filmek közül: az Aquaman és az elveszett királyság. James Gunn és Peter Safran új filmes univerzumot építenek, amelyben valószínűleg már Jason Momoa nem Aquamanként, hanem Lobóként fog felbukkani, szóval idén várhatóan el fogunk búcsúzni a karaktertől. Ez viszont egy nagy volumenű elköszönés lesz. 

A 2018-as Aquaman folytatásában felfedezhetjük, hogy Arthur Curry időközben családot alapított, és megtapasztalja, hogy nem olyan könnyű egyszerre helytállni apaként, valamint uralkodóként is. A helyzetet pedig bonyolítja a bosszúra szomjazó Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II) is. 

Hirdetés

Az Egyesült Államokban már megindult a jegyvásárlás az Aquaman és az elveszett királyság vetítéseire, ezt megtámogatandó a Waner Bros. Pictures bemutatta a film vadonatúj kedvcsinálóját, amely ugyancsak másfél perces, viszont tartogat vadonatúj jeleneteket is. Talán nem fog olyan jól kinézni, mint tavaly decemberben az Avatar: A víz útja, de James Wanéknak így sem kell szégyenkeznie, a látványvilág és a beállítások remekül festenek. Nézzétek meg magyar felirattal: 

December 21-től a hazai mozikban is megtapasztalhatjuk majd a végeredményt. Ti várjátok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)