Hirdetés

Az Avatár - Az utolsó léghajlító poszterein megnézheted, hogy pózolnak saját elemeikkel a főszereplők

|

Hamarosan indul Az Avatár - Az utolsó léghajlító sorozat, így a Netflix elkezdte felpörgetni a marketing-gépezetet.

Hirdetés

Nehéz elhinni, de az Avatár - Az utolsó léghajlító második élőszereplős próbálkozása már itt van a nyakunkon. Aggodalommal vegyes izgalommal várjuk a dolgot, és bár az első trailerek és képanyagok jól néztek ki, nehezen felejtjük M. Night Shyamalan audiovizuális kudarcát ezen a téren.

Szerencsére minden egyes marketinganyag azt sugallja, hogy ezúttal józanabb rendezők ülnek a kihajthatós székekben. Talán (de egyelőre tényleg csak talán) valami normálisat fognak kihozni a médiatörténelem egyik legjobb rajzfilmsorozatából. Persze ettől még a rajongói izgalom bennünk lakozik, amire most a Netflix igyekszik is rátenyerelni, és újabb képekkel fokozni a várakozás örömét. 

A sorozat hivatalos Twitter oldala megosztott négy posztert, amin a főszereplők pózolnak a saját elemeikkel (Sokkának maradt a bumeráng). Amellett, hogy a képek nagyon menők, még esélyünk is van megvizsgálni a srácok jelmezeit és az egyes helyszíneket, amiket bejárnak az első évad során.

Hirdetés

Íme a mutatós képek:

Az utómunka során valami furcsaság történhetett Gordon Cormier (Aang) arcával. A túlzott árnyékolás mintha torzította voltna ezt a posztert, de a trailereket elnézve nincs kétségünk: a külső jegyek tekintetében az Avatár főszereplőit hibátlanul válogatták ki.

Már csak az a kérdés, hogy a színészi játék is rendben lesz-e, de ez majd kiderül, amikor az Avatár - Az utolsó léghajlító február 22-én felbukkan a Netflixen. Kíváncsian várjuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)