Hirdetés

Az MCU legalacsonyabb bevételt termelő mozija lett a Marvelek

|

Éppen ezért úgy döntött a Disney, hogy rendhagyó megoldáshoz folyamodik.

Hirdetés

Nem fűztünk különösebben nagy reményeket a négy hete bemutatott Marvelek mozihoz, ami nem csak az Egyesült Államokban, de itthon is siralmasan nyitott. Nem is kellett sok, mígnem maga a Disney vezetője, Bob Iger állt a dolgok élére, és kezdett heves magyarázkodásba azzal kapcsolatban, hogy miért is bukott meg a Brie Larson, Teyonah Parris és Iman Vellani főszereplésével bemutatott 33. MCU-film.

Ha ez nem lenne elég, most további elszomorító hírek érkeztek a filmmel kapcsolatban, ugyanis mint az kiderült, a Marvelek összbevételeinek mostanra sikerült elérnie a 197 millió dollárt, amivel egyelőre hivatalosan is az MCU legalacsonyabb bevételt termelő mozijaként tarthatjuk számon. Egyébként is, nagyjából 275 millió dollár kellett a film elkészítéséhez, így jelen állás szerint esély sincs arra, hogy ezt visszahozza - elvégre a forgatási költségekhez még hozzájön a marketing is, a bevételekből pedig le kell nyesni a mozik és forgalmazók részesedését is.

Hirdetés

A számoknak persze a Disney sem örült különösebben. Olyannyira nem, hogy egy sajtóközleményben adták a különböző orgánumok tudtára azt, hogy innentől fogva nem fogják a publikum elé tárni a Marvelek számszerűsített eredményeit. Egészen pontosan úgy fogalmaztak:

"A Marvelek mozis szereplésének a végéhez közeledtével leállítjuk mind a nemzetközi, mind a globális bruttó bevételek hétvégi jelentését erről a filmről."

Elviekben az év végéig még a mozik műsorán maradhat a Marvelek, de nem úgy néz ki, hogy a Disney ezek után bármi komolyabbat is várna tőle. Ideje lesz ezek után most már tényleg felkötni a gatyát, már csak azért is, mert jelen állás szerint jövőre egy lövése lesz a Disneynek, ugyanis egyetlen egy MCU-s filmet kapunk a Deadpool 3 személyében, amiben nem mellesleg még Taylor Swift is feltűnhet majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)