Hirdetés

Az ügynökei megpróbálták megakadályozni, hogy John Cena Ken legyen a Barbie filmben

|

Attól tartottak, hogy a szereplése komolyan árthat a pankrátorból lett színész karrierjének.

Hirdetés

Azok kedvéért, akik hibernálva töltötték az elmúlt évet, álljon itt leírva, amit előzetesen valószínűleg senki sem mert volna megjósolni: az Oppenheimerrel párhuzamosan bemutatott Barbie volt 2023 legnagyobb filmsikere. Greta Gerwig rendezésére 1,446 milliárd dollár értékben váltottak jegyet a nézők, akik a legtöbben a Barbie-t alakító Margot Robbie és a Kent megformáló Ryan Gosling játékára voltak leginkább kíváncsiak.

Igazság szerint a Barbie rózsaszín műanyagvilágában szinte mindenki Barbie vagy Ken egy-egy variációja, így a Mattel-baba volt Kate McKinnon, Emma Mackey és Dua Lipa is, nem is beszélve Simu Liuról, Kingsley Ben-Adirról, Ncuti Gatwáról vagy John Cenáról. Bizony, ha épp nem a legrosszabb pillanatban pislogtunk, akkor láthattuk is WWE pankrátorát a hullámok közül integetni arany loknis hablegény Kenként.

Hirdetés

Kevésen múlott azonban, hogy erről a filmtörténeti pillanatról mindenki lemaradjon, mivel az ügynöksége kifejezetten ellenezte, hogy szerepeljen a Barbie-ban. Cena erről a legendás rádiós műsorvezetőnek, Howard Sternnek mesélt. Mivel épp a Halálos iramban X.-et forgatta a Barbie díszleteitől nem messze, semmilyen komolyabb dolog nem jöhetett szóba, ám olvasta a forgatókönyvet, és mindenképpen be szeretett volna kerülni a filmbe. Beszélt Margot Robbie-val, aki kitalálta, hogy csináljanak belőle sellőfiút, és fél nap alatt letudják az egészet.

Az ügynöksége viszont úgy vélte, hogy a nyúlfarknyi cameo annyira jelentéktelen szerep, ami már árthat az eladhatóságának, és emiatt a későbbiekben eleshet komolyabb ajánlatoktól és kihagyhatják nagyobb projektekből. Cena azonban kötötte az ebet a karóhoz, mert neki az a felfogása, hogy aki jó munkát végez, az kiérdemel egy újabb esélyt. Emellett arra is emlékeztetett, hogy az ügynökség, amelynek a nézőpontját egyébként értette, csupán tanácsot ad, a végső döntést nem hozhatja meg helyette.

Így történhetett meg, hogy végül mégiscsak láthatjuk sellőfiúként Dua Lipa oldalán, és mivel a Barbie nem bukott meg, hanem hatalmas kritikai és közönségsiker lett, elég valószínűtlen, hogy rosszat tett volna a karrierjének ez a cameo.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)