Hirdetés

Azahriah legújabb klipjében feltűnik a magyar YouTube hőskorának legnagyobb gamer arca is

|

A jelek szerint Azahriah pontosan annyira szerette anno a Rossz PC Játékok Sorozatot, mint ti.

Hirdetés

Tegnap élesedett Azahriah saját YouTube-csatornáján a fiatal zenész legújabb dala mariana.árok címmel, a nóta már több mint 200 ezer megtekintésnél jár. Ebben önmagában semmi meglepő nincs, hiszen napjaink messze legnépszerűbb hazai előadójáról van szó, az Emil Goodman (Szabó András) által rendezett videoklip első másodperceiben azonban okkal dobbanhat meg a veterán gamerek szíve is.

A klip legelején ugyanis többek között egy monitorokkal és fura berendezésekkel telepakolt asztal látható, felette egy Rorschach-teszttel és egy kicsi poszterrel. Számunkra most az utóbbi lesz az érdekes, ugyanis a képen nem más látható ikonikus bohócálarcában, mint freddyD, a legendás Rossz PC Játékok Sorozat atyja.

Hirdetés

A Rossz PC Játékok Sorozat még 2007 áprilisában indult el a YouTube-on, az első rész A mesterlövész című játék bemutatója volt. A széria összesen 93 részt élt meg, az utolsó videó 2017-ben élesedett (hosszabb kihagyás után, a rendszeres tartalomgyártás 2011 elején állt még le). Egy egész korosztályt szórakoztattak és nem mellékesen csábítottak át a YouTube-ra ezek a videók, nem csoda, hogy sokan tekintettek a későbbi youtuberek közül is mentorként freddyD-re.

A videó alatt egyébként maga freddyD is kommentelt, a következőket írta:

"Köszönöm a posztert! Az a tölcséres fotó a leivott ingemmel tényleg a Mariana árokba való"

A mariana.árok videoklipje pedig azt mutatja, hogy Azahriah is szerethette ezt a videósorozatot. A klipet itt tudjátok megnézni: 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)