Hirdetés

Azért örülünk, hogy nem így nézett ki Vecna a Stranger Things 4. évadában

|

Michael Maher Jr. rendező megosztott néhány tervet arról, milyen lehetett volna a Stranger Things új főgonosza.

Hirdetés

A műfaj rajongói valószínűleg még nem neveznék horrornak a Stranger Thingset, de az is tény, hogy néhány jelenete nem gyenge idegzetűeknek való - különösképp a 4. évad bizonyos mozzanatai. Vecna ijesztő volt, de nem feltétlenül a külseje miatt.

Michael Maher Jr. művészként és rendezőként is segítette a sorozat munkálatait, és érdekességképpen megmutatta, milyen nem lett a széria aktuális rosszarcúja.

Hirdetés

Három képet osztott meg, amik különböző módokon ábrázolják Vecnát, és egyik változat sem kimondottan szimpatikus, talán túl is lőtt volna a célon, ha a karakter így néz ki.

Ezt a változatot azért vetették el, mert nem tudott volna elég arckifejezést átadni.

Ez szúrós páncélzatával mutatta volna meg, mi történik azzal, aki túl sokáig marad az Átfordult Világban. Maher Jr. elmondása szerint egy őskori hal ihlette, aminek páncélja volt.

Vecna még visszatér a Stranger Things 5. évadában, rondább várhatóan nem lesz, de előkerülhetnek még olyan alakok, akikkel nem szívesen találkoznánk sem éjszaka egy sötét sikátorban, sem nappal, boltba menet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)