Hirdetés

A Disney most unta meg, hogy mindenki bébi Yoda figurákat árul

|

A cég elkezdte támadni azokat, akik kézzel készített babákat kínálnak.

Hirdetés

Egyelőre nincs nagy választék hivatalos, licencelt bébi Yoda figurákból, plüssökből, egyéb apróságokból, pedig kereslet volna rá. A Disney nem akarta elspoilerezni a The Mandalorian központi szereplőjének bemutatkozását, ezért nem gyártatott le mindent az ünnepekre, úgyhogy aki mindenképp akar egy nyomorgatható változatot a gyermekből, kénytelen a nem hivatalos termékek között válogatni.

Hirdetés

Az Etsy tele van mindenfélével, de ez nem sokáig lesz már így. A The Verge számára többen is jelezték, hogy kénytelenek voltak beszüntetni kézzel készített bébi Yodáik árusítását, mert felszólítást kaptak a Disney-től. A YourStuffedMemories-t üzemeltető hölgy egy hónap után kapott felszólítást, elsősorban azért, mert a "Star Wars", "mandalorian" és "Yoda" szavakat használta. Miután ezeket kivette, most újra árulhatja a termékeit, de kérdéses, hogy meddig teheti meg, illetve hányan fogják megtalálni a keresőszavak hiányában. A legtöbben a múlt héten kaptak figyelmeztetést, néhányan már kifizetett termékeket sem tudtak az Etsy rendszerét használva kiküldeni.

A Disney saját játékai már előrendelhetők, de még hónapokig nem érkeznek meg. Addig a kissé fantáziátlan pólókkal hódolhatunk Baby Yoda megteremtőinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)