Hirdetés

Bemutatkozott Vasember fia, aki lehet, hogy gonosz lesz

|

Sőt, az ifjú Stark a keresztnevét egy harmadik szuperhős után kapta.

Hirdetés

Megjelent az Avengers: Twilight című képregényes minisorozat első lapszáma, melyben egy izgalmas új karakter is bemutatkozott. A történet szerint a közeli jövőben járunk, azokban az időkben, mikor a Bosszúállók csapata már feloszlott, miután Ultron ellenük fordította Hulkot, és ez katasztrófához vezetett, több hős is meghalt. Pár évtizeddel később kapcsolódunk be az eseményekbe, és itt ismerkedhetünk meg Tony Stark és az eredeti Darázs, Janet Van Dyne fiával, James Starkkal.

Egyelőre még nem tiszta pontosan a múltja, de nagyon úgy fest, hogy szülei nélkül nevelte fel őt Tony komornyikja, Edwin Jarvis. James jelenleg apja egykori nyomdokaiban jár fegyvergyártóként támogatja az amerikai kormányt, illetve az Új Bosszúállókat is - ez az csapat azonban cseppet sem tűnik olyan klasszikus hősökből álló formációnak, mint az eredeti banda, jó esély van rá, hogy titokban simán háborús bűnöket követnek el.

Hirdetés

James Stark neve egyébként nem lehet véletlen, hiszen a Bosszúállók oszlopos tagja volt ugyebár Hadigép, azaz James Rhodes is, aki Tony Stark egyik legjobb barátja. Az ifjú James jelenleg még nem visel Vasember páncélt, de érdemes aláhúzni többszörösen is a "jelenleg" szót, ugyanis a Marvel már megvillantott egy tiszta vörös páncélzatot a promóképek között, és nem nehéz azt feltételezni, hogy ebbe a hightech vértbe James fog belebújni. És ez nem biztos, hogy jót jelent. 

James Stark, Vasember és Darázs fia
James Stark, Vasember és Darázs fia

Még nagyon a történet elején járunk, de az eddigiek alapján Vasember fia inkább tűnik ellenlábasnak, mint hősnek, ez azonban persze még változhat, simán benne van a pakliban egy gyors fordulat, és utána a szokásos megváltástörténet.

Az Avengers: Twilight összesen öt lapszámot fog megélni, szóval négy füzet még hátravan, bőven lesz lehetősége Chip Zdarsky írónak jobban is kibontani James Stark karakterét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)