Hirdetés

Bemutatkozott Wonder Woman lánya, Trinity

|

A DC közkedvelt karaktere új képregénysorozatot kap még idén ősszel, amiben bemutatkozik Diana gyermeke is - ráadásul nem is az első.

Hirdetés

Nem köztudott, hogy Wonder Womannek már volt egyszer egy lánya a képregények lapjain. Diana régebbi, Föld 2-es inkarnációja Hippolyta "Lyta" Hall édesanyja volt. A Roy Thomas, Danette Thomas és Todd McFarlane által megalkotott Lyta végül Fury néven lett szuperhős, egy változata pedig felbukkant a Netflix Sandman-sorozatában is, ahol Razane Jammal alakította őt. 

Ezúttal viszont nem Lytáról van szó. Wonder Woman új képregénysorozatot kap ősszel Tom King és Daniel Sampere tollából, amelyet egy meglepő történet előzött meg a Wonder Woman #800-ban. Ebben ugyanis bemutatkozott az olvasóknak Diana lánya, akit Trinitynek becéznek. 

Hirdetés

Az információk szerint hamarosan megismerhetjük Trinity háttértörténetét, méghozzá a Wonder Woman #3-as számában; két borítóvariánson is láthatják majd az olvasók, amiket alább megcsodálhattok. A Tom King által írt és Daniel Sampere által rajzolt szám beharangozója ráadásul úgy hivatkozik Trinity sztorijára, mint az első kalandra a sok közül, szóval számíthatunk még rá a jövőben is. A Wonder Woman #3 november 21-én fog megjelenni az Egyesült Államokban.

És hogy miről szól az új történetszál? Nos, a szeptember 19-én megjelenő Wonder Woman #1-ben miután egy titokzatos amazont tömeggyilkossággal vádolnak, az amerikai kongresszus elfogadja az Amazon Biztonsági Törvényt, amely minden amazont azonnal kitilt amerikai földről. Az új törvény végrehajtására a kormány létrehozza az Amazon Extradition Entity-t (AXE), hogy minden eszközzel eltávolítsák azokat, akik nem engedelmeskednek. Az igazság után kutatva Wonder Woman is törvényen kívülivé válik egy olyan világban, amelynek védelmére egykor felesküdött.

A Wonder Woman #3-ban aztán kiderül az Igazság Lasszójának valódi ereje is Trinity visszatérése mellett, szóval számos különlegességet tartogat a képregényfolyam a rajongók számára. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)