Hirdetés

Napi büntetés: ezt a Black Ops filmet nem a CoD rajongóknak szánták

|

A Samuel Goldwyn Films égisze alatt készülő Black Ops filmben ne keressetek játékhoz köthető élményt, sőt, a bűnös élvezeten túl semmilyen más élményt nem is szabad keresni benne. Kommandó és para kísértetek!

Hirdetés

Sokunk számára a Black Ops névhez máris a Call of Duty széria társul, mostanában főleg, hiszen egyre biztosabbak lehetünk benne, hogy a CoD 2020-ban ismét ez a cím köszön majd vissza valamilyen formában (a linkre kattintva azt is megtudhatjátok, hogy a legújabb pletykák szerint Vietnám vár majd minket vissza). A Samuel Goldwyn Films ugyanakkor nem az egyik leghíresebb FPS franchise játékait adaptálja, a nem túl egyedi Black Ops cím egy igazi ZS-kategóriás filmet sejtet, amit természetesen megosztunk örömmel a műfaj szerelmeseivel.

Hirdetés

Szóval tudjátok, hogy szokott ez lenni: adott egy elit-kommandós csapat, akiket embertelen bevetésre küldenek, ahol mindenkit meg kell ölniük. Persze van, hogy a múlt bűnei egészen félelmetes (értds: véres szellem-lány) formájában kísértenek, így a csapat most az életéért küzd, miközben megpróbálják helyrehozni valahogy szörnyű hibájukat. Vagy valami ilyesmi a sztori, lényegtelen, pontosan ugyanolyan mélységet várunk csak, mint amit horror Jumanji, vagy a nindzsákat evő dinoszaurusszá változó pap esetében remélni szoktunk. Nézzétek a csodát:

Virágzik a filmipar még ebben a borzalmas évben is, én mondom!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)