Hirdetés

Szárnyas fejvadász 2049 - megérkezett az első előzetes

|

A jórészt Magyarországon forgatott új Szárnyas fejvadász film trailerében a remegő kezű Harrison Ford az ifjú Ryan Goslingra tart fegyvert.

Hirdetés

Messze még a Blade Runner 2049 premierje, a filmet csak jövő októberben tervezik bemutatni, de a készítők most egy közel kétperces előzetessel próbálnak hangulatba hozni minket.

Ebben láthatjuk a 30 éve, 2019 óta eltűnt Rick Deckardot (Harrison Ford), valamint az utána nyomozó K-t (Ryan Gosling). Ezen kívül sokat még nem tudni a sztoriról, de a videóból látszik, hogy a hangulat egészen rendben van. 

A rendező az Érkezést is jegyző Denis Villeneuve, a vezető producer Ridley Scott, a főbb szerepekben pedig a fent említett két színész mellett feltűnik Ana de Armas, Robin Wright, Jared Leto, Barkhad Abdi, Lennie James, Mackenzie Davis és Sylvia Hoeks is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)