Hirdetés

Bocsánatot kért a botrányosan rossz adaptációért a Dragon Ball-film Gokuja

|

Akira Toriyamáról megemlékezve tette ezt a Dragonball: Evolúcióban Gokut játszó Justin Chatwin.

Hirdetés

Még mindig nem tértek magukhoz a rajongók a sokkból, amit Akira Toriyama, a Dragon Ball, a Sand Land, a Dr. Slump és más mangák alkotójának váratlan halálhíre okozott. Pályatársak, játékfejlesztők (ő tervezte a Dragon Quest széria, a Chrono Trigger és a Blue Dragon karaktereit), manga- és animerajongók, valamint játékosok sokasága búcsúztatta őt szerte a világban. Munkásságának hatását nem lehet túlbecsülni, ebben a cikkben össze is foglaltuk, mi mindent köszönhetünk neki.

A Toriyama távozása miatt a közösségi médiában megnyilvánulók között volt Justin Chatwin (Világok harca, Szégyentelenek) kanadai színész is, aki nem érte be szimpla búcsúval, hanem egyúttal bocsánatot is kért.

"Nyugodj békében testvér. És sajnálom, hogy annyira elbarmoltuk azt az adaptációt."

- írta az Instagramon.

Hirdetés

Az utóbbit azért érezte szükségesnek, mivel ő is szerepelt a 2009-es élőszereplős Dragon Ball adaptációban, a Dragonball: Evolúcióban, mi több, ő alakította Gokut, a történet közponi karakterét. A James Wong rendezte filmben felbukkant még Chow Yun-fat (Zseniális Teknős), Emmy Rossum (Bulma), Jamie Chung (Chi-Chi), James Marsters (Szívtelen Sátán) és Joon Park (Yamcha), de nem mondhatnánk, hogy a színészgárdának sikerült megmentenie a produkciót a gyatra forgatókönyv és a béna CGI ellenére.

Toriyama egyébként olyannyira gyűlölte a forrásműtől radikálisan eltérő feldolgozást, amihez felkérték ugyan tanácsadónak, de minden javaslatát figyelmen kívül hagyták, hogy lényegében arra válaszul állt neki összerakni a Dragon Ball Supert. Mondhatnánk, minden rosszban van valami jó.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)