Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - megérkezett a hivatalos szinopszis

|

Nem mintha eddig nem lett volna teljesen egyértelmű, miről is szól majd a negyedik Bosszúállók mozi.

Hirdetés

A Marvel Studios egy sajtóközlemény formájában adta mindenki tudtára, mi is lesz a Bosszúállók: Végjáték cselekménye, azaz befutott a hivatalos szinopszis, ami mint mindig, most sem árul el többet annál, mint amivel eddig is tisztában voltunk. 

Hirdetés

Egészen pontosan így szól a film hivatalos szinopszisa: 

Súlyos események sorozatát indította el Thanos, amelyeknek köszönhetően az univerzum fele elpusztult, a Bosszúállók sorai pedig darabjaikra hullottak. Mindez arra készteti az életben maradt Bosszúállókat, hogy egy utolsó nagy harcba induljanak a Marvel Studios nagy lezárásában, egyúttal 22. filmjükben, a Bosszúállók: Végjátékban.

Nem lettünk sokkal okosabbak, de a leírás érkezése legalább ismét emlékeztet bennünket arra, hogy vészesen közeleg a premier. A magyar mozikba április 25-én fog megérkezni a Bosszúállók: Végjáték. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)