Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - lehet, hogy egyetlen valódi jelenet sem volt az előzetesekben?

|

Valószínűleg csak viccelt, de Anthony Russo szerint lehet, hogy eddig minden, amit láttunk, hamis volt.

Hirdetés

A tavaly debütált Bosszúállók: Végtelen háború előzeteseinek voltak olyan elemei, amelyek végül csak módosítva, vagy egyáltalán nem kerültek be a filmbe. Valószínűleg a Végjáték trailereiben is vannak ilyen részek, de akár az is előfordulhat, hogy az összes eddig látott dolog egy nagy hazugság.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték eddigi előzetesei már elég sok apróságot megmutattak a rajongóknak, de lehet, hogy nem szabad mindent elhinni, amit látunk. A Rotten Tomatoes nemrég egy interjú során megkérdezte a Russo testvéreket, hogy vannak-e hamis jelenetek a trailerekben, mire egyikük elég érdekes választ adott. Anthony Russo ugyanis azt mondta, hogy előfordulhat, sőt, talán az egész hamis, és egyetlen valódi képkocka sincs az egész előzetesben.

Az kérdéses, hogy pontosan melyik kedvcsinálóra gondolt, de talán nem is túl lényeges, hiszen nagy valószínűséggel csak viccelt. Ettől függetlenül azonban jó esély van rá, hogy módosított előzeteseket láthattunk eddig, szóval lehet agyalni, hogy mit nem akartak nekünk megmutatni a srácok.

Ti mit gondoltok, az előzetesek mely részei lehettek hamisak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)