Hirdetés

BREAKING: 10 év után folytatódik Ríviai Geralt története

|

Eleget áztatta magát a Fehér Farkas, új kalandok várnak rá. Andrzej Sapkowski bejelentette, hogy ismét Vaják regényt ír.

Hirdetés

Nemrég ért véget a Netflix Vaják sorozatának nem túl acélos harmadik évada, melynek az alkotók ígéreteivel ellentétben egyáltalán nem sikerült méltó módon elbúcsúztatnia a főszereplő Ríviai Geraltot megformáló Henry Cavillt. Látva a reakciókat kétséges, hogy a hollywoodi színész- és írósztrájk miatt elhalasztott negyedik szezonnak sikerül-e visszacsábítania a csalódott rajongókat.

Számukra gyógyír lehet, hogy a CD Projekt RED jelen pillanatban három The Witcher projekten dolgozik egyszerre: készül a 2007-es, kizárólag PC-re megjelent első rész remake-je Unreal Engine 5-tel, és ugyancsak erre a motorra épül majd a következő trilógia nyitó darabja és az eddigiektől eltérő élményt kínáló spin-off is.

Hirdetés

De nem csak a lengyel játékfejlesztés koronagyémántjába helyezhetik bizodalmukat a szláv mondavilágból táplálkozó franchise kedvelői, mivel egyfelől úton van a Wild Animals című képregény, másfelől pedig e fantasy világ atyja, Andrzej Sapkowski úgy határozott, hogy ír egy újabb Vaják regényt. A witcheres információkra szakosodott Redanian Intelligence beszámolója alapján Sapkowski az ukrán Fantastic Talk YouTube-csatornának számolt be a tervéről. Elmondása szerint azért nem beszélt eddig róla, mert még kell neki egy év, és ő nem szeret befejezetlen művekről beszélni, pláne azután, hogy a múltban már számon kérték, amiért nem mindegyik könyvötletét valósította meg.

Azt nem árulta el, hogy miről szól majd az új kötet, hol helyezkedik el az idővonalon, esetleg folytatja-e az 1999-es A tó úrnőjével lezárult történetet, vagy ismét ahhoz a megoldáshoz folyamodik, mint legutóbb, 2013-ban a Viharidő című kötettel, mely Geraltnak egy korábbi kalandját mesélte el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)