Hirdetés

BREAKING: a Marvel leleplezte, kik lesznek az új Fantasztikus Négyes film főszereplői

|

Örülhetnek azok, akik az új Fantasztikus Négyes mozihoz kapcsolódó korábbi pletykák láttán már dörzsölték a tenyerüket.

Hirdetés

Millió és egy pletyka érkezett már az elmúlt években az MCU szerves részét képező új Fantasztikus Négyes mozival kapcsolatban, ezek közül pedig valószínűleg a legtöbb rajongó vérnyomását azok a híresztelések emelték meg, melyek tavaly novemberben Pedro Pascal szerződtetéséről szóltak, mint Reed Richards, avagy Mr. Fantastic. Nos, most elérkezett az idő, amire a rajongók vártak, kiderült, ténylegesen kiket láthatunk majd a világ első szuperhőscsaládjának fontosabb szerepeiben, a helyzet pedig az, hogy a korábbi híresztelések valósnak bizonyultak.

Kezdjük rögvest a csapat vezetőjével: igen, valóban Pedro Pascal fogja alakítani Reed Richardst, John Krasinski tehát nem tér vissza ebben a szereben - ő ugyebár a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben játszotta el ezt a karaktert.

Hirdetés

Reed Richards szerelme, későbbi felesége, a láthatatlanná válni képes és erőtereket is könnyedén létrehozó Sue Storm szerepét nem más kapta, mint Vanessa Kirby. Sue testvérét, a repülni és lángra lobbanni is képes Fáklyát Johnny Stormot Joseph Quinn alakítja, végezetül pedig Ben Grimm, avagy a Lény szerepe Ebon Moss-Bachrachnél landolt. 

Most már tehát hivatalos, az új MCU-féle Fantasztikus Négyest a következő nevek alkotják: 

Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach, és Joseph Quinn.

Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach, és Joseph Quinn
Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach, és Joseph Quinn

A filmet Matt Shakman rendezi, és a jelenleg ismert tervek szerint ez lesz az MCU hatodik fázisának második filmje - a korábbi menetrendhez képest helyet cserélt a Thunderbolts mozival. Kiderült a pontos premierdátum is: az új Fantasztikus Négyesre 2025. július 25-én ülhetnek be az amerikai nézők.

Mindezeken felül kaptunk egy egészek kedves posztert is:

Ti meg vagytok elégedve a castinggal?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)