Hirdetés

BREAKING: Laurence Fishburne beszáll a Vaják sorozatba, meglepő szerepet kapott

|

A Mátrix és a John Wick filmek sztárját is láthatjuk majd a Netflix sorozatának negyedik évadában.

Hirdetés

Nem egy sorozat főszereplőjét kellett már a múltban lecserélni különböző okokból, de erős a gyanúnk, hogy még egyik produkció esetében kísérte ezt ennyire intenzív ellenszenv a nézőközönség részéről, mint ami a netflixes Vajáknak kijutott. Erről persze legkevésbé a harmadik évad után lelépett Henry Cavill helyére kinézett Liam Hemsworth tehet, akit ráadásul még egyszer sem láttuk beöltözve, forgatáshoz sminkelve, sem játék közben, ezért akár még kellemes meglepetést is okozhat.

De a rajongótábornak egyébként sem vele van baja, hanem inkább a Lauren Schmidt Hissrich showrunnerrel és a Sapkowski műveitől már csak dacból is eltérő írócsapattal. Az ő ötleteik nyomán végrehajtott változtatások okoztak feloldhatatlan konfliktust, és gátolták meg végső soron a szériát abban, hogy fel tudjon nőni a regényekhez (illetve az azok által ihletett játékokhoz).

Hirdetés

Most pedig egy újabb, borítékoltan megosztó döntéssel szembesülhetnek azok, akik kíváncsiak a negyedik évadra, mivel a Vaják alkotói leigazolták az Emmy- és Tony-díjas Laurence Fishburne-t, méghozzá egy közönségkedvenc karakter szerepére. Regis - teljes nevén Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy - egy rendkívüli erejű, több mint 400 éves vámpír, aki mellesleg Geralt egyik legmegbízhatóbb barátja.

A 62 éves színészlegenda így fogalmazott a bejelentésről szóló közleményben:

"Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a stábhoz, és alig várom, hogy felfedezhessem a Vaják csodálatos világát."

Egyelőre nem árulta el a Netflix, hogy mikorra várható a negyedik évad, amelyben Anya Chalotra és Freya Allan is visszatér majd Yennefer, illetve Ciri szerepében.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)