Hirdetés

[Eredményhirdetés] BringaExpo - nyerj páros jegyet az eseményre

|

Február 27-e és március 2-a között kerül megrendezésre a VII. Port BringaExpo, amire most nyerhetsz magadnak egy páros jegyet a GSO-val.

Hirdetés

Egy újabb nyereményjátékkal szeretnénk kedveskedni nektek, aminek főleg a kerékpárok rajongói fognak igazán örülni.

A GSO-val most páros jegyeket nyerhetsz a VII. Port BringaExpo rendezvényre, ami évről évre egyre nagyobb siker Magyarországon. 2014-ben immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre, a tavalyi évhez hasonlóan a Hungexpo G pavilonjában. Február 27. és március 2. között, naponta 10:00- 18:00-ig, mintegy 10.000 négyzetméteren várják a kerékpár iránt érdeklődőket.

Te is a kétkerekű élet szerelmese vagy? Akkor van egy jó hírünk, ugyanis a GSO-val most páros jegyet nyerhetsz a kerékpárok éves ünnepére, összesen 5-öt sorsolunk ki ezekből. Nincs más dolgod, mint egy jó kommentet írni, és bízni a szerencsédben.

Tehát akkor a kérdés:

Melyik az a videojáték, amiben kerékpározhatunk? (Természetesen több helyes válasz is van, írjatok minél érdekesebb biciklis játékcímeket, akár konzolos, akár PC-s, akár mobiljáték is jó lehet)

A nyerteseink egyenként két jegyet nyernek a VII. Port BringaExpóra, amiket a GameStar szerkesztőségében vehetnek át (1037, Budapest, Montevideo utca 9). A válaszokat egészen holnap reggel (2014.02.25.) délelőtt 11:00-ig várjuk.

FONTOS: Sajnos nem áll módunkban postázni a jegyeket, csak személyes átvétel lehetséges, ezért kérjük, hogy csak azok válaszoljanak, akik később át is tudják venni a jegyeket.

Sok szerencsét és jó játékot kívánunk mindenkinek.

NYERTESEINK

skyrio - páros jegy

Godzilla2 - páros jegy

bulika - páros jegy

Karesz87 - páros jegy

xNomadx - single jegy

Nyerteseinknek gratulálunk! A jegyeket a GameStar szerkesztőségében vehetitek át a mai napon délután 16:30-ig, illetve a holnapi napon délelőtt 11:00 és délután 15:00 között. Kérünk titeket, hogy mielőtt bejöttök a jegyekért, küldjetek egy emailt az acseresznye@project029.hu címre, hogy tudjunk időpont egyeztetni veletek, illetve az üzenetben legyen benne a  felhasználónevetek és a teljes nevetek is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)