Hirdetés

Brutális lett a The Boys spin-off sorozatának legújabb előzetese

|

Nálunk magyar felirattal nézheted meg a Gen V új kedvcsinálóját.

Hirdetés

Friss trailert kapott az Amazon Prime Videón hamarosan elstartoltó Gen V, vagyis a közkedvelt The Boys új spin-off sorozata, mely ezúttal nem a felnőtt szuperhősök naturális életét mutatja be, hanem inkább az egyetemista szupik sötét világába enged betekintést. 

Vérből és akcióból nem lesz hiányt, ezt biztosították a korábbi előzetesek is, a friss trailer viszont tényleg minden korábbinál brutálisabb lett.

Hirdetés

A Gen V egészen pontosan szeptember 29-én érkezik az Amazon Prime Videóra, ekkor derül majd ki, milyen sötét titkokat rejt a vérmanipulációra képes Marie Moreau múltja, és milyen borzalmakkal kell szembenéznie a Godolkin Egyetemen. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)