Hirdetés

Chris Evans és Robert Downey Jr. is személyes üzenettel lepett meg egy valódi kis hőst

|

Mindkét színész egy-egy videóval lepte meg a kisfiút, aki nemrég megmentette testvérét egy kutyatámadástól.

Hirdetés

Hamar elterjedt az interneten a hatéves Bridger Walker hőstette, aki saját testi épségét kockáztatva mentette meg négyéves húgát egy kutya támadásától. Bridger komoly sérüléseket szerzett, az arcán lévő sebet számos öltéssel kellett összevarrni, viszont önfeláldozó tettére a Marvel filmes univerzumának több szereplője is felfigyelt.

Hirdetés

Chris Evans hosszú évekig fontos szereplője volt több MCU-filmnek is, nemrég pedig egy kedves videóüzenettel lepte meg Bridgert. A színész először is kifejezte elismerését Bridgernek, majd megígérte, hogy küldeni fog neki egy hivatalos Amerika Kapitány-pajzsot, amit az ifjú hős teljes mértékben kiérdemelt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

There are no words. We are so, so thankful.

Nikki Walker (@nicolenoelwalker) által megosztott bejegyzés,

Nem sokkal később Tony Stark, vagyis Vasember MCU-s megformálója, Robert Downey Jr. is jelentkezett egy videóval, amiben rocksztárnak nevezte Bridgert, valamint ígért neki egy meglepetést a következő születésnapjára, ami a színész elmondása szerint még Amerika Kapitány pajzsánál is jobb lesz.

Le a kalappal Bridger hőstette előtt, és természetesen jár a virtuális pacsi a színészeknek is a jófejségükért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)