Hirdetés

Chris Tucker és Jacke Chan újra együtt bohóckodhatnak

|

Bő másfél évtized szünet után folytatódhatnak a duó kalandjai a Csúcsformában negyedik részében.

Hirdetés

Valószínűleg sokan öregnek érzik majd magukat, ha leírjuk, hogy a Jackie Chan és Chris Tucker főszereplésével forgatott Csúcsformában 3. bemutatója óta már 16 év is eltelt, de attól sem fogja senki fiatalabbnak érezni magát, ha belegondol, hogy az akcióvígjáték első, Brett Ratner által rendezett részének premierjére negyed évszázada került sor. A különös páros főszereplésével készült első filmnek akkora sikere lett, hogy nem volt kérdéses a folytatás, igaz, a később elkészült két további alkotás már távolról sem volt akkora durranás, mint az 1998-as első darab.

Ennyi idő elteltével azonban talán már mindenki csak jóleső nosztalgiával gondol a Csúcsformában-filmekre - noha azok bizonyos témákat, például a szexizmust tekintve nem feltétlenül öregedtek túl jól. A pénz azonban nagy úr, így érthető, ha a producerek fejében megszületett a Csúcsformában 4. gondolata.

Hirdetés

A produkcióról maga Jackie Chan mesélt a tavaly decemberi Red Sea Film Festival vendégeinek, aki akkor annyit mondott, hogy tárgyalások folynak a folytatásról - írja a GamingBible. Ennél több részletet egészen mostanáig nem lehetett tudni a projektről, nemrég azonban Chris Tucker egy rádióműsor vendégeként elmondta, hogy ő is mindenképpen visszatérne Jackie Chan partnereként. A két színész valószínűleg már korábban is beszélgethetett erről a lehetőségről, Tucker Instagramján ugyanis még 2019 áprilisában jelent meg az alábbi fotó, amit nehéz máshogyan értelmezni.

Az IMDB-n sem jegyzik még a projektet, amelynek egyelőre a rendezője, illetve a premier dátuma sem ismert. Jackie Chan-nel kapcsolatban viszont érdekes hír, hogy a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című Marvel-mozit jegyző Daniel Cretton szívesen látná a harcművész-legendát a tervezett második részben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)