Hirdetés

Christopher Reeve családját meg sem kérdezték, hogy a színész mása szerepelhet-e a Flashben

|

A szörnyen sikerült DC-film készítői megpróbálták nosztalgiával javítani helyzetüket, de minden csak rosszabb lett ettől.

Hirdetés

Rengeteg dráma volt a 2023-ban bemutatott Flash film körül már a megjelenése előtt is, és a premier után sem változott a helyzet. A különbség annyi, hogy míg a vetítések előtti hetekben Ezra Miller miatt volt bajban a produkció, a vetítés után az írás és a CGI minősége került a célkeresztbe.

A PS2-es éra Final Fantasy intróira emlékeztető animációk botrányosan gyengék voltak, amin nem segített a jól ismert cameo jelenet rengeteg, CGI-vel megrajzolt arca sem. A feltámasztott szuperhősök között Christopher Reeve is szerepet, és a Warner állítólag fel sem kereste a 2004-ben elhunyt színész családját.

A Varietynek adott interjújában Christopher fia, Will nyilatkozott apja színészi karrierjéről. Ő maga erősítette meg, hogy a Warner nem lépett velük kapcsolatba, de annyira nem is foglalkoztatta őt a dolog. Apja egyébként is sokkal büszkébb volt a többi szerepére.

Hirdetés

"Otthon, Bedfordban van egy helyi moziterem, amit átalakítottak pár éve. A főnök felkeresett egyszer, és felajánlotta, hogy szívesen levetítené nekem az apám egyik filmjét. A válaszom az volt, hogy »jó ötlet, csak ne Supermant«. A Napok romjait választottam. Nagyon büszke volt arra a szerepre. Nem volt nagy szerep, de fontos volt. Egy teljesen más oldalát mutathatta meg. Tudom, hogy büszke volt arra a filmre. Nem mintha a Supermanre nem lett volna, de ha választania kellett volna, akkor a Napok romjait választotta volna."

Will inkább apjának komolyabb szerepeire gondol vissza, ami talán nem is baj. A DC-rajongók a mai napig imádják a Reeve-filmeket, de tagadhatatlan, hogy a színész sokkal többet adott a világnak a piros köpenyes szuperhősnél.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)