Hirdetés

Csak ezen a platformon nézheted az Oppenheimert, az is kiderült, hogy mikortól

|

Nem kell már vészesen sokáig várni az Oppenheimer streaminges debütálására.

Hirdetés

Kétségtelenül az Oppenheimer volt a 2023-as év egyik legnagyobb filmes durranása, de hamarosan azok is könnyedén pótolhatják majd Christopher Nolan legutóbbi alkotását, akik tavaly nem ültek be rá a moziba. Az Oppenheimer ugyanis márciusban streamingre is megérkezik.

Egészen pontosan a SkyShowtime kínálatában lesz majd elérhető a Cillian Murphy főszereplésével, valamint Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr. és Florence Pugh közreműködésével készült film, a premierre pedig mindösszesen csak március 21-ig kell várni.

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy streaming terén a SkyShowtime kizárólagos hozzáféréssel rendelkezik, vagyis kár is lesz keresni még jó darabig az Oppenheimert a rivális platformokon, egyedül a SkyShowtime-előfizetők érik csak el azt.

A SkyShowtime kapcsán egyébként nemrég külön cikkben és videóban összegeztük a legérdekesebb néznivalókat, ezekre az anyagokra is érdemes lehet vetni egy pillantást, ha érdekel benneteket a kínálat. 

Az Oppenheimerről készült kritikánkat pedig alább nézhetitek meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)