Hirdetés

Daisy Ridley szerint az új Star Wars film nem olyan lesz, mint amire ő számított

|

Az új Star Wars mozi, amiben Daisy Ridley is visszatér majd Rey szerepében, 15 évvel a Skywalker kora után játszódik.

Hirdetés

Star Wars Celebration 2023 Lucasfilm's Studio Showcase során idén áprilisban kiderült, hogy egyből három új Star Wars filmet is kapni fogunk. Ezek közül az egyikben a jedik eredetét meséli majd el James Mangold, egy másik moziban Dave Filoni (aki nemrég a Lucasfilm kreatív igazgatója lett) fűzheti végre össze a tévésorozatok történeteit, míg Sharmeen Obaid-Chinoy filmjében az Új Jedi Rend kerül a középpontba. Az utóbbi mozi 15 évvel játszódik majd a számozott kilencedik epizód után, és bár nem a történet főszereplője lesz, Daisy Ridley alakításában Rey is visszatér majd benne, mint az új rend mestere. 

A színésznő a Star Wars Celebration színpadán is megjelent a nagy bejelentéskor, most pedig elmesélte, milyen érzés volt ez a nagy visszatérés, illetve mit gondol az egyelőre még cím nélküli új moziról.

Hirdetés

Ridley úgy fogalmazott, hogy teljesen be volt tojva, mielőtt felment a színpadra, mivel senki sem tudta (nyilván pár kulcsfontosságú döntéshozón kívül), hogy ott lesz, tényleg egy hatalmas meglepetés volt az egész. Az új mozi forgatókönyvét ugyan még nem olvashatta el, de magát a történetet felvázolták neki, ennek kapcsán pedig úgy fogalmazott, hogy film nem olyan lesz majd, amire ő számított volna, ugyanakkor egy olyan történetet raktak össze az illetékesek, ami mindenképp megérdemli, hogy elmeséljék, a rajongók pedig nagyon izgatottak lesznek majd miatta.

Csak remélni tudjuk, hogy tényleg így lesz.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)