Hirdetés

Dan Houser, a Rockstar egykori írója nagyon furcsa vállalkozásba kezdett, még csak nem is játékon dolgozik

|

Dan Houser úgy döntött, hogy új csapatával minden lehetséges médiumot meghódít.

Hirdetés

Még 2020-ban, a Red Dead Redemption 2 megjelenése után Dan Houser lelépett a Rockstar Gamestől. Az író hosszú évekig dolgozott a stúdióval számos GTA és RDR projekten, de 2023-ban inkább egy saját céget alapított, vitte magával Lazlow Jonest és Michael Unsworthöt is.

Az Absurd Ventures célja a meglapításakor az volt, hogy elhozzon új játékokat, sorozatokat, filmeket és képregényeket. Nyilván mindenki az első játékot várta a csapattól, de a srácok kisebb lépésekkel szerettek volna haladni, ennek fényében még csak ne is álmodjuk egyelőre videojátékról a műhelyükből.

Első körben ugyanis egy képregényt és egy audio drámát hoznak el nekünk a srácok, ami lehet, hogy elsőre kicsit csalódás, de mindenképpen érdemes figyelni rá, már csak Houser miatt is.

Hirdetés

Az első projekt tehát az American Caper képregény lesz, ami két "mindennapi, súlyosan sérült" amerikai családról fog szólni, akik boldogulni próbálnak egy korrupt cégekkel, bűnözéssel és haszontalan politikusokkal tömött világban. Az A Better Paradise című hangjáték egy közeljövőben játszódó akció-thriller, ami 12 részen keresztül fog szórakoztatni bennünket. Mindkét cím 2024-ben érkezik majd.

A sajtóközlemény szerint Houser cége ennél több újdonságon is dolgozik. Készül valamilyen animációs munka, videojátékok, további képregények és audio drámák "sok minden más mellett". Hogy mi lesz ebből, azt elképzelni sem tudjuk, de Houserék legalább nem unatkoznak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)