Hirdetés

Daniel Craig és James Corden 24 mozis kasszasikert dolgozott fel 10 percben

|

Feliratok nélkül is tökéletesen egyértelmű lett volna a produkció.

Hirdetés

Daniel Craig egy kifejezetten élvezhető epizóddal búcsúzik a sok éve általa megformált karaktertől, James Bondtól, a Nincs idő meghalniban, ami több rekordot is megdöntött a nyitóhétvégén.

Azt ugyan még nem tudni, hogy moziban mikor találkozhatunk újra a színésszel, most azonban egy kifejezetten szórakoztató anyaggal készült James Corden közreműködésével, amiben 24 meghatározó filmet alkottak újra egy jó adag humorral nyakon öntve.

Ha érdekel a Nincs idő meghalni kritikánk, kattints ide és nézd meg a YouTube csatornánkon.

Hirdetés

A nagyjából 10 perces videóban olyan klasszikusok elevenednek meg, mint A cápa, A Keresztapa, a Bosszúállók vagy épp a Casino Royale. Ez a videó garantáltan mosolyt csal bárki arcára:

Az összeállítás végén egy nagy James Bond blokkal búcsúznak, amiért csak még jobban szeretjük az anyagot. Van olyan film, amit hiányoltatok az produkcióból?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)