Hirdetés

Daniel Radcliffe is fel fog bukkanni a Harry Potter sorozatban?

|

A színész egy interjúban beszélt arról, hogy visszatérhet-e még Roxfortba.

Hirdetés

Ugye senki nem gondolta, hogy a Warner Bros. pont az egyik legnépszerűbb és legjobban jövedelmező franchise-át, a Harry Pottert fogja parlagon hagyni? A Legendás állatok széria ugyan nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de a Hogwarts Legacy videojáték brutális sikert aratott, így bár még csak pletyka, hogy élőszereplős sorozat készülhet belőle, mégis nagy esély van rá.

Hivatalosan azonban egyelőre csak azt jelentette be a vállalat, hogy tévésorozatként fogják rebootolni a Harry Pottert, minden évad J.K. Rowling egy-egy regényén alapul majd, és a tervek szerint egy évtizeden át nyújtják. Teljesen új szereplőket is megismerhetünk, és a Roxfort új oldalát láthatjuk, de egyelőre nem sok információt árult el a Warner Bros. a projektről. 

Hirdetés

Emiatt azt sem tudni, hogy mely színészekkel képzelték el a rebootot, az viszont biztosan mosolyt csalna a rajongók arcára, ha a franchise már jól ismert arcai közül páran cameóznának. A címszereplőt megformáló Daniel Radcliffe jó eséllyel nem lesz köztük, ezt saját maga erősítette meg a Deadline-nak adott interjújában:

"Nem hiszem [hogy benne leszek], nem. Annyit olvastam csak a sorozattal kapcsolatban, hogy újrakezdik, szóval egy kicsit furcsa lenne, ha felbukkannék... Szerintem Harry Potter mindig is arra volt hivatott, hogy olyan legyen, mint Sherlock Holmes... Valószínűleg van odakint valahol egy nyolcéves gyerek, akinek az élete pár év múlva megváltozik, gondolatban vele leszek."

A jelentések szerint az élőszereplős Harry Potter sorozaton már 2021 óta dolgoznak, és mire megérkezik, már a Warner Bros. megújult streamingszolgáltatására, a Maxra fog felkerülni. J.K. Rowling az írásában nem vesz részt, csak executive producerként támogatja a produkciót. 

Ti örülnétek neki, ha Radcliffe vagy más HP-színészek cameóznának a sorozatban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)