Hirdetés

Dave Bautista is megpróbált bekerülni a The Batmanbe, Bane szerepére pályázott

|

Az egykori pankrátor is fel akarta venni a maszkot, de a Warner másképp döntött.

Hirdetés

A tavalyi év végén A galaxis őrzőinek sztárja, Dave Bautista kirakott magáról egy képet, ami láthatóan a Warner Bros.-nál készült. Akkor még nem tudtuk, hogy mit jelent ez, de mára már van egy sejtésünk. A színész ugyanis most reagált egy cikkre, ami azzal foglalkozott, hogy Bautista megkaphatja-e Bane szerepét a készülő The Batman filmben. Mint kiderült erre valószínűleg semmi esély.

Hirdetés

Egy friss tweet szerint Bautista jelentkezett a szerepre, és a meghallgatáson igyekezett is beleadni mindent. Ennek ellenére a Warner Bros. nem mellette döntött.

A The Batman szereposztásáról egyelőre egyébként azt tudjuk, hogy Robert Pattinson kapta a főszerepet, Zoe Kravitz lesz Macskanő, Paul Dano alakítja Rébuszt, Andy Serkis Alfredet, Jeffrey Wright Gordon felügyelőt, végezetül Colin Farrellnek pedig Pingvin szerepe jutott. A projekt munkálatait szüneteltetni kellett a COVID-19 járvány miatt, de a közelmúltban megkapták az engedélyt a forgatások folytatásához.

A The Batmanről biztosan többet hallunk majd a DC FanDome eseményéről, ami augusztus 22-én lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)