Hirdetés

Deadpool 2 - így válik Josh Brolin Kábellé

|

Josh Brolin már javában készül a Deadpool folytatására és most azt is megmutatja nekünk, hogyan válik izomkolosszussá a szerep kedvéért. Spoiler: sokat gyúr.

Hirdetés

Josh Brolin jövőre nem csupán a Bosszúállók: Végtelen háborúban fitogtatja majd az erejét Thanosként, de a Deadpool 2-ben is felbukkan a bivalyerős mutáns, Kábel képében. A karakter a képregényekben Scott Summers (Küklopsz) gyermeke, aki egy disztópikus jövőben nőtt fel, hogy aztán visszautazzon a jelenbe, és az X-Erő csapat élére álljon. 

Hirdetés

Kábel techno-organikus felépítéssel, szupererővel, hatalmas izmokkal és fanyar stílussal van megáldva (más brutális képességekről nem is beszélve), ezt pedig nem játszhatja el egy damilkezű színész. A szerepre castingolt Josh Brolin már korábban sem volt egy nádszál legény, azonban a Deadpool 2 kedvéért igencsak rágyúrt arra, hogy hiteles harcos legyen. Sűrű látogatója az edzőtermeknek és az étrendjét is átalakította annak érdekében, hogy formába hozza magát. Előszeretettel mutogatja is felkészülését: 

A Deadpool 2 várhatóan 2018 nyarán érkezik David Leitch (John Wick, Atomszőke) rendezésében, aki Paul Wernick és Rhett Reese (Zombieland, Élet, Deadpool, G.I. Joe: Megtorlás) forgatókönyve alapján dolgozhatott. A korábbi szereplők közül mindenki visszatér, valamint Kábel mellett Domino (Zazie Beetz) karaktere is dobogtatja majd a rajongói szíveket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)