Hirdetés

Donald Glover és testvére írják a következő Star Wars tévésorozatot

|

Donald Glover hamarosan nem csak színészként, de forgatókönyvíróként is visszatér Lando Calrissian karakteréhez.

Hirdetés

Alig pár hét múlva megérkezik a következő Star Wars tévésorozat, az Ahsoka, de természetesen a Disney már aktívan gyártja a korábbi menetrendjében bejelentett filmeket és tévésorozatokat. Azt ugye már tudjuk, hogy Lando Calrissian is saját szériát fog kapni, viszont úgy néz ki, hogy végre kiderült a forgatókönyvírók kiléte.

Az io9 szerkesztősége most megerősítette, hogy Donald Glover, aki korábban a fiatal Han Solo életét feldolgozó filmben alakította Lando Calrissiant, most ismét visszatér a karakterhez és ezúttal nem csak színészként, de forgatókönyvíróként is hozzájárul majd a karizmatikus csempész történetéhez.

Hirdetés

Eredetileg Justin Simien lett volna a sorozat írója, ám ő a Kísértetkastély munkálatai miatt végül elhagyta a projektet, így most Donald Glover és a testvére, Stephen Glover közösen fognak dolgozni a forgatókönyvön.

Ennél többet persze sajnos nem tudtunk meg a készülő sorozatról, de mivel Glover volt a 2018-as Solo egyik fénypontja, ezért talán van okunk reménykedni, illetve azt sem szabad elfelejteni, hogy a színész már íróként is bizonyított, hiszen a többszörösen díjnyertes Atlanta című tévésorozat is az ő keze munkáját dicséri.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)