Hirdetés

Durván elhalasztották a Robert Pattinson-féle Batman folytatását - még sokáig nem fogjuk látni

|

Átrendezte a Warner a filmes naptárát, és ennek következtében egy másik produkció kerül az egyik legjobban várt szuperhősfilm helyére.

Hirdetés

Egyáltalán nem számít rendkívüli eseménynek, ha egy stúdió az eredetileg kiszemelt időpontok helyett másikat korábban már beharangozott filmpremierjei számára. Ezúttal a Warner tekintette át a produkcióit, és döntött úgy, hogy megkavarja a bemutatók sorrendjét, ami azzal járt, hogy az utóbbi évek egyik legnagyobb DC-sikere, a 2022-es Batman második felvonását a tervezettnél egy teljes évvel később küldi csak a mozikba, ami az elsődleges piacon, vagyis az Egyesült Államokban 2025. október 3-ai helyett 2026. október 2-ai kezdést jelent.

A hivatalosan The Batman - Part II címet viselő produkciót az első részt is jegyző Matt Reeves rendezi, a főszerepet játszó Robert Pattinson mellett várhatóan visszatér majd Jeffrey Wright James Gordonként, Barry Keoghan Jokerként és Andy Serkis, mint Alfred Pennyworth. A forgatás a tervek szerint augusztusban kezdődik a Warner leavesdeni stúdiójában, Angliában.

Hirdetés

Bár a csúszás tetemes, ez nem jelenti azt, hogy a DC megújuló filmes univerzumától elkülönülten létező DC Elseworlds alá sorolt alkotások kedvelőinek nem lesz mit nézniük a köztes időben, hiszen a Joker: Folie à Deux még idén októberben bemutatkozik Todd Philips rendezésében és ugyancsak idén debütál a Max streamingplatformon a Batmanhez szorosan kapcsolódó Pingvin sorozat, amelyben Colin Farrell megformálásában kel élete (ismét) Gotham City egyik ikonikus gonosztevője.

A Batman második része által üresen hagyott résbe a Warner döntése következtében a Maggie Gyllenhaal rendezte Bride of Frankenstein (Frankenstein menyasszonya) slisszolt be, Christian Bale, Jessie Buckley és Peter Sarsgaard és részesei a produkciónak. Felbukkant továbbá a naptárban Paul Thomas Anderson (Boogie Nights, Vérző olaj) következő, még cím nélküli filmje, mely 2025. augusztus 8-án debütál az Egyesült Államokban, és Leonardo DiCaprio lesz a főszereplője.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)