Hirdetés

Egy iskola a horror Micimackót kezdte el vetíteni gyerekeknek, a szülők nem örülnek

|

A 9-10 éves gyerekek legalább 20 percet láthattak a Micimackó: Vér és mézből.

Hirdetés

Mivel A. A. Milne népszerű regénye, a Micimackó egy ideje már közkincsnek számít, semmi nem akadályozhatta meg Rhys Waterfield rendezőt és csapatát abban, hogy elkészítsék a mese horror-újragondolását. Sajnos ezzel senki nem járt jól, különösen azok a floridai gyerekek nem, akik október 2-án kénytelenek voltak 20-30 percet megnézni belőle.

A CBS News beszámolója alapján a Miami Springs-i The Academy of Innovative Education iskolában egy matematikatanár a Micimackó: Vér és mézt indította el a 9-10 éves gyerekeknek, mivel állítása szerint ezt "ők kérték". Érdekes gondolat egy tanár részéről, hogy negyedikesekre bízza a filmválasztást, ahogy az is, hogy egyáltalán egy durva horrorfilm van a kínálatban.

Hirdetés

Az iskola vezetője, Vera Hirsh elmondta, értesült az esetről, és közvetlenül intézték az ügyet a tanárral, "megtették a szükséges lépéseket" a gyermekek biztonsága és jóléte érdekében. Az intézmény mentálhigiénés tanácsadója és az igazgató konzultált azokkal a gyerekekkel, akiket az eset érzékenyen érintett.

Az egyik szülő, Michelle Diaz, akinek ikergyermekei is az eset érintettjei, úgy érzi, cserben hagyta őket az iskola, és nem érti, miért nem állította meg a filmet a tanár, mikor a diákok erre állítólag külön kérték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)