Hirdetés

Egy Marvel-rajongó bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe a Deadpool gyűjteményével

|

Vannak Deadpool fanok, és van Gareth Peter Pahliney, aki 2500 kegytárgynál hagyta abba a számolást - hét évvel ezelőtt.

Hirdetés

A Marvel nem csak mostanában örvendhet hatalmas népszerűségnek, rajongók millió gyűjtik a képregényeket, sisakokat és hálóvetőket, mióta csak megtanultak olvasni. A képregényóriást a Vasember film előtt sokan ismerték, de tény, hogy a filmek sokat segítettek egy új rajongóbázis elérésében.

Gareth Peter Pahliney már hosszú évek óta gyűjtögeti a Deadpool relikviákat: a gyűjteménye története jóval korábbra nyúlik vissza, mint hogy az első Deadpool film mozikba került volna.

Hirdetés

A Guinness Rekordok Könyve meg is adta Pahlineynek a legnagyobb gyűjteményért járó kitüntetést a 2250 tárgynál is több elemből álló kollekciójával. A Guinness ugyan "csak" arra koncentrált, hogy több mint 2250 tárgy van-e, de Pahliney ezt már 2016 előtt is jóval átlépte.

"Ez egy élő gyűjtemény. Minden hónapban adok hozzá pár új dolgot. Nagyon szeretném megtalálni a módját, hogy megmutathassam ezt a többi rajongónak, de erre még nem állunk készen. Valami már készül.

A gyűjtemény méretét már úgy 2016 óta nem nézem, akkor 2500 darabnál tartott. Azóta persze már jóval több cuccom lett."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)