Hirdetés

Egy sztár lemondta a 2024-es Budapest Comic Cont, kettő viszont jön helyette

|

A Vaják- és a Batman-rajongók is örülhetnek a szervezők bejelentésének.

Hirdetés

Már tavaly nyáron egyértelművé vált, hogy 2024-ben is meg lesz tartva a Budapest Comic Con, a szervezők kétnapos rendezvényt terveztek a harmadik alkalomra, a Hungexpo területére. Decemberben aztán bejelentették az első sztárvendégeket is: a Harry Potter filmek Lucius Malfoyát alakító Jason Isaacset, valamint Alexander Ludwigot (Vikingek, Az éhezők viadala, Bad Boys) és Deep Roy-t (Star Trek, Doctor Who, Charlie és a csokigyár).

A Budapest Comic Con Facebook oldala sajnos rossz hírrel kezdte az évet: Isaacs sajnos mégsem fog tudni Magyarországra utazni az új filmjének forgatása miatt (a sztrájkok és újrainduló forgatások miatt felborult minden terv), de így sem maradunk ismerős arcok nélkül. 

Hirdetés

Két másik színész gondoskodik róla, hogy ne szomorkodjunk Jason Isaacs miatt. Az egyikük Eric Roberts, akit az IMDB-adatlapja szerint közel 700 alkotásban láthattunk már, többek között olyan filmekben, mint A sötét lovag, a The Expendables - A feláldozhatók és A specialista, nem mellesleg pedig Julia Roberts testvére, Emma Roberts édesapja. Május 18-án és 19-én is velünk tart majd. 

A másik bejelentett sztárvendég Graham McTavish, akit többek között A hobbit-trilógiában, a John Rambóban és a Vaják, a Sárkányok háza, a Preacher és az Outlander sorozatokban is láthatott a közönség, de számos animációs sorozatban (mint a Castlevania) és videojátékban is szinkronizált (például a Midnight Sunsban, a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben és az Assasin's Creed III-ban). Május 18-án, szombaton dedikál és fotózkodik majd. 

Az idei Budapest Comic Con tehát május 18. és 19. között lesz, a jegyvásárlás már elindult.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)