Hirdetés

Egy új Star Wars könyv Anakin és Padmé esküvőjét mutatja be

|

A Queen's Hope olyan eseményről mesél, amiről kevés szó esett eddig.

Hirdetés

Kevés olyan részlete van a klasszikus és az előzménytrilógiának, amit még nem ismerhettünk meg valamilyen formában (filmben, sorozatban, könyvben, képregényben, videojátékban vagy másképp), de arról például nem készült idáig dedikált tartalom, hogy milyen volt Anakin Skywalker és Padmé Amidala kézfogója.

Nem biztos, hogy a rajongók égető vágyat éreztek az esemény megismerésére, viszont a Lucasfilm úgy érezte, hogy igény van rá, így jön az ezt bemutató regény. 

Hirdetés

Anakin nem követte szigorúan a Jedi Rend szabályait, amely többek között Amidalával folytatott szerelmében ütközött ki. Csakhogy az ifjú Skywalker érzelmei nem az önzetlen szereteten, hanem az önző ragaszkodáson alapultak, ami egy tragédiával végződő házassághoz vezetett. E.K. Johnston egy dicsért könyvtrilógiában tárja fel Padmé hátterét és mélyíti el karakterívét, valamit ad komolyabb személyiségeket Amidala szolgálóinak. A harmadik regényben, Queen's Hope-ban aztán nagyobb szerepet kap a Naboon köttetett frigy is - derül ki a Star Was honlapján közzétett könyvrészletből.

A jeles napon természetesen nem ment minden zökkenőmentesen: Anakin felkeres egy Qui-Gon Jinnek szentelt szentélyt abban a reményben, hogy meghallja a Jedi mester hangját, Padmé pedig úszik egyet, mikor váratlan látogatót kap, aki küldetést ad neki. Johnston elmondta a részletet kísérő közleményben, hogy a harmadik könyv legfőképpen abban különbözik az előző kettőtől, hogy tudatosítja: a karakter egy nagy galaxis egy kis része csak. Míg korábban központi szerepet játszott a konfliktusokban és közvetlenül részt vett a problémák megszüntetésében, addig most nem fog tudni mindent megoldani, bár a próbálkozást nem hagyja abba, mivel soha nem mond le azokról az emberekről, akiket szeret és azokról az ügyekről, amikben hisz. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Star Wars: Queen's Hope 2022. április 5-én jelenik meg a tengerentúlon. A trilógia első (A királynő árnyéka) és második (Királynő végveszélyben) része kapható magyarul is, remélhetőleg ez is megérkezik hozzánk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)