Hirdetés

Életveszélyes állapotban került kórházba az Emily Párizsban és a Gyilkos a házban színésznője

|

Ashley Park nyaralása az intenzív osztályon ért ijesztő véget.

Hirdetés

A színésznő kollégájával és párjával, Paul Formannel nyaralt éppen a Maldív-szigeteken, amikor egy hirtelen mandulagyulladás súlyos problémákat okozott. Az egyszerűnek tűnő betegség szeptikus sokkhoz vezetett: a szervezett túlzott reakciója csökkentette a vérnyomást, ami a szervezet oxigén és tápanyagellátását akadályozta. Az egész vérkeringés összeomlik ilyenkor, így ezt azonnal kezeltetni kell. Az életveszélyes állapot miatt Ashley Park az intenzív osztályra került, ahol sikerült viszonylag gyorsan túllendülni a kritikus állapoton.

A helyzetről és a történetről most maga Park számolt be az Instagram fiókján keresztül, aminek végén azért jó hírekkel is szolgálhatott. A színésznő már lábadozik, amiért Park nem győzött hálálkodni a kórház személyzetének és Formannek, amiért tartotta benne a lelket.

Hirdetés

A posztban nem csak a történetet, hanem képeket is megosztott:

Ashley Parkot legtöbben az Emily Párizsban című sorozatból ismerhetjük, de szerepelt a Gyilkos a házban legutóbbi évadjában, és még a Star Wars: Látomásokban is hallhattátok hangját egy epizód szereplőjeként. Számtalan projektje után megérdemelt egy kis nyaralást, de reméljük, hogy a következő pihenője már jóval békésebb körülmények között zajlik majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)