Hirdetés

Elhalaszthatták a Deadpool 3 premierjét

|

A Disney megfeledkezett volna a szuperhősös filmről, vagy tényleg nem sikerül tartani a korábban tervezett dátumot?

Hirdetés

Hamarosan elérkezünk a Marvel Filmes Univerzum ötödik fázisának feléhez, túlvagyunk már a különösebben nagy nyomot nem hagyó A Hangya és a Darázs: Kvantumánián, az annál jobban sikerült és a pénztáraknál is jól teljesítő A galaxis őrzői 3-on, és csupán néhány hónapot kell várnunk, hogy a Marvelek kalandjait is láthassuk. 

A legtöbben azonban minden bizonnyal a félutat jelző Deadpool 3-at várják, ami a korábbi tervek szerint 2024. május 3-án került volna mozikba, azonban a színészek és írók sztrájkja feltehetően ennek is bekavart.

Hirdetés

A Disney ma prezentálta részvényesei számára a következő néhány hónap várható premierjeit, és a listáról látványosan hiányzik a Deadpool 3. A táblázat fölött megjegyzik, hogy augusztus 9-én ez az aktuális helyzet, de később változhat a rend.

Úgy tűnik, nem is mozgattak be semmit a helyére. Várjuk a hivatalos bejelentést, remélhetőleg benne az új dátummal.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)