Hirdetés

Elhunyt a SpongyaBob Kockanadrág megalkotója

|

A Nickelodeon csatorna tette közzé a szomorú hírt, amely szerint Stephen Hillenburg eltávozott.

Hirdetés

Stephen Hillenburg neve lehetséges, hogy nem mond túlzottan sokat a számotokra, de a SpongyaBob Kockanadrág rajzfilmsorozatot biztosan ismeritek, ha nem is láttatok belőle egyetlen epizódot sem, valamilyen mém formájában már biztosan belefutottatok a vidám kis szivacssrácba. Hillenburg már korábban bejelentette, hogy amiotrófiás laterálszklerózist (ALS-t) diagnosztizáltak nála, a kórral folytatott harcát pedig most hétfőn veszítette el. 

Hirdetés

Halálhírét a legismertebb rajzfilmes sorozatának adó csatorna, a Nickelodeon jelentette be a Twitteren. Hillenburg 1987-ben kezdett el dolgozni a szakmában, magát a SpongyaBob Kockanadrágot pedig 1999-ben indította útnak a csatornán. A sorozatnak pont nemrég indult el a 12. évada, a harmadik mozifilm pedig a jelenlegi tervek szerint 2020-ra készülhet el. 

Stephen Hillenburg csupán 57 éves volt. Nyugodjék békében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)