Hirdetés

Elhunyt Andre Braugher, a Brooklyn 99 Holt kapitánya

|

Az ikonikus karaktert alakító Braugher 61 éves volt.

Hirdetés

Rövid betegség után, a hétfői nap folyamán meghalt Andre Braugher, a Gyilkos utcák, a Men of a Certain Age és a Brooklyn 99 - Nemszázas körzet színésze, akit a legtöbben minden bizonnyal az utóbbiból ismernek.

Ő alakította Raymond Holt kapitányt, a sorozat egyik legérdekesebb karakterét, aki érzelemmentes reakcióival szerettette meg magát a nézőkkel.

Braugher először az 1989-es Az 54. hadtest című filmben volt látható, aztán játszott több Kojak filmben is. Sorozatban először a Gyilkos utcákban alakított, történetesen pont egy nyomozót, Frank Pembletont.

Hirdetés

Később aztán feltűnt a Doktor House-ban is, de leghosszabb ideig a Brooklyn 99-ban volt látható. Utolsó szerepében 2020-ban, az Azt mondta című filmben tűnt fel.

Karrierje során két Emmy-díjat is nyert a Men of a Certain Age-ért.

Kollégái közül sokan búcsúztatták, köztük Terry Crews, aki azt írta, "Megmutattad, milyen egy jól élt élet."

A Brooklyn 99 nyolc évada a Netflixen nézhető meg, pótoljátok, ha még nem láttátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)