Hirdetés

Elhunyt Charlie Watts, a Rolling Stones dobosa

|

Korábban a zenekar még arról adott ki közleményt, hogy Watts egy orvosi beavatkozásból lábadozik.

1962-ben alapították meg a The Rolling Stonest, melynek első tartós felállása 1963-ban alakult ki. Ekkor Mick Jagger, Brian Jones, Keith Richards, Charlie Watts és Bill Wyman zenéltek benne, és bár Jones 1969-ben elhunyt, Wyman pedig 1993-ban kiszállt, a többiek mind együtt maradtak a mai napig. A zenekar szeptemberben amerikai turnéra indul, azonban három hete bejelentették, hogy Watts nem tart velük, mert fel kell épülnie egy orvosi beavatkozásból. 

Ma a zenész sajtósa közölte, hogy Watts egy londoni kórházban, családja körében elhunyt.

Hirdetés

Watts egyébként eredetileg grafikusnak készült, ő tervezte a zenekar Between the Buttons albumának borítóját is. Ismert volt kifinomult öltözködéséről amellett, hogy korunk egyik legkiválóbb dobosának tartják.

2004-ben torokrákot diagnosztizáltak nála, de ezt sikerrel leküzdötte. Nem tudni, mi okozta a halálát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)