Hirdetés

Elhunyt Keith Flint, a Prodigy frontembere

|

A legendás táncos-énekes előadóművész 49 éves volt.

Hirdetés

Hétfő reggel 8-kor találtak rá a rendőrök essexi házában a 49 éves Keith Flintre, a Prodigy frontemberére, aki egy hónappal ezelőtt még Ausztráliában turnézott a bandával.

Hirdetés

Halálával kapcsolatban egyelőre nem hoztak nyilvánosságra információkat, a kiérkező mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani, de a rendőrség semmi gyanúsat nem talált a helyszínen. Később Liam Howlett, a zenekar vezetője Instagramon arról írt, hogy Flint öngyilkos lett.

Flint eredetileg az 1990-ben megalakított Prodigy táncosa volt, de miután 1996-ban megírta és felénekelte a Firestartert, azonnal elindított valami újat. Azóta is extravagáns megjelenésével azonosítják a zenekart, ami egész évben turnézott volna. Magyarországon is sokszor jártak, sőt, augusztus végére tervben volt egy szegedi fellépésük, ami így várhatóan elmarad.

Nyugodjék békében!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)