Hirdetés

Eljött hát a pillanat: bokszolni fog Mike Tyson és Jake Paul

|

Az 57 éves visszavonult profi kiáll a tehetséges, de inkább a show kedvéért bokszoló influenszerrel.

Hirdetés

Jake Paul nem sportolóként vált ismertté, mi több, dollármilliomossá, hanem influenszerként, de egy ideje már profi szinten bokszol, és ezzel is egész jó sikereket ér el. Tíz profi mérkőzéséből kilencet megnyert, hatot kiütéssel, egyedül Tommy Fury ellen nem sikerült diadalmaskodnia, ott pontozás döntött az összecsapás végkimeneteléről. 

Most tényleg történelmi pillanat jön: a legendás Mike Tysonnal fog összecsapni, aki 2005-ben visszavonult, utána csak bemutató mérkőzéseken lehetett őt látni, legutóbb 2020-ban Roy Jones Jr.-ral mérkőzött meg egy pontozásos döntetlennel záruló meccsen.

A Tyson kontra Paul bunyóra június 20-án, a texasi AT&T stadiumban, a Dallas Cowboys otthonában kerül sor, a közvetítés jogát pedig a Netflixnek sikerült megszereznie, ami érdekes kihívás lesz a szolgáltató számára: volt már iszonyúan besült élőzése.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy Tyson már régóta nem aktív sportoló, jó formában van, viszont a 27 éves Pault sem kell félteni. A tét nem annyira nagy, és minél több a nézett perc, annál boldogabb lesz mindenki, úgyhogy nem valószínű, hogy az első menetben kiütésre kerül majd sor. Meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)