Hirdetés

Elképesztően kigyúrta magát az új Superman film egyik sztárja

|

Rá sem lehet ismerni az új képein óriási izomtömeggel feszítő színészre.

Hirdetés

Március eleje óta tudjuk, hogy mégsem Superman: Legacy lesz James Gunn filmjének címe, illetve a mozi szereplőgárdája is ismert már jó ideje. Az új Acélember (David Corenswet) mellett egy halom másik ismert DC-karakter is felbukkan majd az új filmes univerzum, vagyis a DCU első mozijában: Rachel Brosnahan lesz például Lois Lane, Isabela Merced pedig Hawkgirl. 

Edi Gathegi Michael Holt, avagy Mister Terrific szerepében bukkan majd fel, a színészről pedig most olyan fotók kerültek fel az Instagramra, amik világossá teszik, Gathegi komoly edzésekkel készül erre a szerepre. 

A fotókat az a Paolo Mascitti osztotta meg, aki együtt edzett a Superman-film stábjának több tagjával is.

Hirdetés

Mister Terrific nem tartozik a legismertebb DC-s hősök közé (hazánkban legalábbis semmiképp sem), viszont felbukkant már több animációs filmben és tévésorozatban, része volt például a The CW-féle Arrowverse-nek is. Jövő nyáron kiderül, hogy mennyire sikerült jól a karakter mozifilmes adaptálása. Az képregényhű izomzattal mindenesetre már biztos hogy nem lesz gond, az alábbi képeket elnézve ez világosan megállapítható.

Az új Superman-film a jelenlegi tervek szerint 2025. július 11-én érkezik majd meg az amerikai mozikba.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)