Hirdetés

Elkezdődött a Stranger Things 5. évadának forgatása, új képen a stáb

|

Újabb mérföldkőhöz érkeztek a sorozat záró szezonjának munkálatai.

Hirdetés

Másfél év eltelt már azóta, hogy a Stranger Things 4. évadának utolsó részei is felkerültek a Netflixre (két hullámban jelentek meg, előbb hét rész, majd még kettő), és régóta tudjuk, hogy a folytatás, ami egyben a széria lezárása is lesz, nem jön hamar, de legalább látszik, hogy dolgoznak rajta: ma bejelentette a stáb, hogy a forgatás kezdetét vette, és ehhez egy képet is csatoltak, amin a fontos szereplők mindegyike látható - még a kómában fekvő Maxet alakító Sadie Sink is.

A forgatás kezdetét a színészek és az írók tavalyi sztrájkja egyaránt hátráltatta, de így legalább több idő jutott az ötletek kidolgozására, és végeredményben egy jobb lezárást kaphatunk.

Hirdetés

Hogy mivel ér véget a hawkinsi fiatalok és gondviselőik sztorija, az még rejtély, de úgy tűnik, a Tótágasból (vagy Hellyel lefeléből) átszivárgó szörnyek nem lesznek kegyesek. Néhány karakter például biztosan búcsúzik, így vagy úgy.

Aki addig is szeretné újraélni a Stranger Things első két évadának eseményeit, akár egy társasjátékkal is megteheti, vagy visszanézheti az eddig kiadott részeket a Netflixen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)