Hirdetés

Erre nem voltunk felkészülve: dinoszauruszok lettek az Igazság Ligája tagjai

|

A Jurassic League képregénysorozat a DC Comics egyik legfurább eddigi próbálkozása.

Hirdetés

Gyakran éri az amerikai mainstream képregényipart az, hogy képtelen megújulni, ugyanazokat a toposzokat használja fel újra és újra évtizedek óta. Lehet ezzel vitatkozni vagy épp egyetérteni, de az biztos, hogy az Igazság Ligája dinósított verziója tényleg egy olyan ötlet, aminek nem biztos, hogy el kellett volna hagyni a tervezőasztalt. 

Nem viccelünk, itt tényleg arról van szó, hogy Batman, Superman és Wonder Woman helyett három dinoszaurusz (név szerint Bat Walker, Supersaur és Wonderdon) kalandjait követhetjük nyomon egy hatrészesre tervezett minisorozatban, de egyébként már most belengették Flash és Zöld Lámpás dinoszaurusz változatát is, illetve felbukkant Aquaman őshüllő kiadása. 

Hirdetés

Hőseink olyan gonosz dinókkal veszik fel a harcot, mint Jokerzard (vagyis Joker helyi megfelelője) és Blackmantasaurus (aki Fekete Manta variánsa), de az első lapszám végén felbukkan még Brontozarro és Giganta is. Az alapvetések érintetlenül maradtak, vagyis Bat Walker azért vált szuperhős dinóvá, mert babakorában valaki megölte a kis T-Rex szüleit, Supersaur egy űrlény dinoszaurusz, akit Földre érkezése után ősemberek fogadtak be, Wonderdon pedig egy távoli szigetről, Trimysciráról származik. 

A napokban jelent meg az első lapszám, az amerikai képregényolvasók tehát már élvezhetik a Jurassic League történetét. Kíváncsian várjuk, mennyire lesz sikeres a próbálkozás, még mindig működnek-e az ilyen mellékágak, vagy a legtöbb képregényrajongó inkább csak a kezébe temeti az arcát, ha meglátja a T-Rex Batmant és társait. 

Nektek bejön a koncepció, vagy totális marhaságnak tartjátok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)