Hirdetés

Ez lesz a Dragon Ball Super sorsa Akira Toriyama halála után

|

Rengeteg kérdés merült fel a Dragon Ball jövőjével kapcsolatban, talán most egy kicsit okosabbak lettünk.

Hirdetés

Március elején érkeztek a megrázó hírek, miszerint 68 éves korában elhunyt a legendás alkotóművész, legtöbbek által a Dragon Ball mangák megálmodójaként ismert Akira Toriyama. Hamar gyászba borult a közösség, rövidesen pedig a 2015-ben indult, jelenleg is futó Dragon Ball Super szériával és annak jövőjével kapcsolatban merültek fel kérdések, bár ezek többnyire találgatásokba torkollottak.

A rajongókat - érthető módon - az foglalkoztatta leginkább, hogy Toriyama halála után vajon folytatódik-e a mangasorozat vagy eljött a könnyes búcsú ideje.

A minap egy megbízható forrásnak köszönhetően valamivel okosabbak lettünk ezzel kapcsolatban, ugyanis kiderült, a Japán mangákra fókuszáló magazin, a V Jump (melyben ugyebár Toriyama legendás mangája is futott) egyik közelgő száma megerősítette, hogy határozatlan időre szünetre megy a Dragon Ball Super. Az újságrészletet egy DbsHype névre keresztelt felhasználó osztotta meg a Twitter/X felületén, ezt követően került a figyelem középpontjába.

Hirdetés

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a szünet pontos okát nem részletezték, így az sem hivatalos, hogy Toriyama halála miatt került parkolópályára a manga. Egyelőre így a távoli jövő is ködös, nem tudni, hogy hosszútávon mik a tervek a Dragon Ball Super mangasorozattal kapcsolatban.

Bár mostanra már teljes mértékben Toyotaro vette át a Dragon Ball történetek illusztrálását, Toriyama halálakor még mindig aktívan részt vett az írásban, így tényleg nehéz megmondani, hogy mit tartogat a jövő. Egyelőre tehát nem tehetünk mást, türelmesen várjuk a fejleményeket, reménykedünk abban, hogy tényleg csak ideiglenes szünetről van szó.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Addig is, ha részletesebben megismerkednétek Akira Toriyama életével és munkásságával, az alábbi videó egy remek lehetőség erre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)