Hirdetés

Ezt az egy elkaszált Marvel sorozatot érdemes lesz megnézni, hogy az MCU-ban se érjen meglepetés

|

Bár a legtöbb, Netflix által gyártott Marvel sorozat már nem a kánon része, egy mégis be lesz vonva utólag az MCU-ba.

Hirdetés

Különleges év lesz ez a Marvel Filmes Univerzuma, avagy az MCU számára: egyetlen film, a júliusban bemutatkozó Deadpool 3 bővíti idén, az ötödik fázist lezáró Captain America: Brave New World csak 2025 februárjában érkezik meg.

Persze Disney+-os sorozatok azért készülnek, kezdve a holnap debütáló Echóval, amit 2024 végén az Agatha: Darkhold Diaries követhet, de ha minden jól megy, az Eyes of Wakanda, a Your Friendly Neighborhood Spider-Man és a Marvel Zombies is idén kerül a szolgáltató kínálatába. 

Az, hogy az Ironheart és a Daredevil: Born Again mikor jönnek, még kérdéses, viszont a Screen Rantnek adott interjújában Brad Winderbaum executive producer elmondta, a 2015. és 2018. között futó Daredevil sorozat a kánon részének számít.

Hirdetés

Ezt már sejthettük, miután az Echo legutóbbi előzetese olyan jeleneteket tartalmazott, amiket abban a szériában láthattunk. Ebben a sorozatban visszatér Kingpin, akit ugyanúgy Vincent D'Onofrio fog alakítani.

A Daredevil három évadot élt meg, egyenként 13 résszel, és ma már a Disney+-on látható. A Daredevil: Born Again nem ennek folytatása lesz, viszont a Pókember: Nincs hazaútban is feltűnt Charlie Cox kapta meg ismét a főszerepet. Az még kérdéses, hogy a többi netflixes sorozat, a Jessica Jones, a Luke Cage, az Iron Fist, A megtorló, illetve a The Defenders eseményeit figyelembe veszik-e.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)