Hirdetés

Ezzel a képpel jelentették be, hogy elindultak a Harley Quinn animációs sorozat 5. évadának munkálatai

|

A rendező egy illusztrációt is mellékelt a bejelentés mellé.

Hirdetés

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy milyen újdonságok is érkeznek majd júliusban az HBO Max felületére, ahol számos érdekesség mellett e hónapban tér vissza a nagy sikerű Harley Quinn animációs sorozat 4. évada is. A széria folytatásának debütálásával egy időben azonban nagyon úgy néz ki, hogy az 5. évad munkálatai is megkezdőtek, legalábbis erre enged következtetni egy Twitter poszt, amit maga a sorozat rendezője és illusztrátora tett közzé a minap.

A Kiki Manrique által posztolt bejegyzésben egy olyan illusztrációt láthatunk, amin az antihősnő, Méregcsók szerepel, a címszereplő Harley Quinn mellett.

Hirdetés

A képhez tartozó szövegből pedig az is megerősítést nyert, hogy a széria 5. évada is készül, és mondanunk sem kell, megint Manrique ül a rendezői székben.

Az HBO Quinnre fókuszáló sorozata egyébként még 2019-ben indult útjára, és mind a kritikusok, mind  a nézők részéről pozitív fogadtatásban részesült, így nem véletlen, hogy most még tovább folytatódhatnak a gothami bajkeverő kalandjai. Patrick Schumacker társ showrunner elmondásai alapján a hamarosan érkező 4. évad egyébként nagy hangsúlyt fog fektetni az illusztráción is látható Méregcsókra, aki sokkal többet lesz majd a középpontban, mint korábban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A sorozat legújabb etapja az HBO Max felületén debütál majd július 27-én, amikor is három epizód lesz nézhető magyar felirattal, majd hetente egy új rész érkezik a már meglévők mellé. Harley kalandjainak első három évada pedig természetesen szintén fellelhető a lilák streaming felületén.

Ti várjátok már a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)